concert: Lakshmi in De Harmonie op ZATERDAG 19 DECEMBER 2020

  • Lakshmi
    Festival de Beschaving 2016
    © Tim van Veen
  • Lakshmi
    Festival de Beschaving 2016
    © Tim van Veen
ZA.
19 DEC
LAKSHMI Rabobank zaal (middenzaal), 20:00 uur De Harmonie, Leeuwarden
2020
Hoofdprogramma Lakshmi

EXTRA INFORMATIE

Afgelopen april was Lakshmi te gast bij ‘M’ – Margriet van der Linden – NPO1. Onderwerp was de term ‘Huidhonger’ naar aanleiding van de nationale quarantaine vanwege Corona. De vertolking van ‘I Touch Myself’ door LAKSHMI gooide hoge ogen en wist daarmee veel kijkers te raken.

Dat bracht Lakshmi op het idee om tussen half oktober en half december een exclusief muziektheaterprogramma te gaan spelen met als titel ‘Huidhonger’, met hierin covers van songs die betrekking hebben op deze bijzondere tijd alsmede eigen werk wat daar op aansluit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Harmonie in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lakshmi in De Harmonie plaatsvindt.

Foto's van Lakshmi

Foto Lakshmi te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Lakshmi te Lakshmi - 15/04 - Poppodium Metropool Foto Lakshmi te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Lakshmi te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Lakshmi te Festival de Beschaving 2016 Foto Lakshmi te CUT / Lakshmi - 8/12 - Patronaat
 
Bekijk alle 55 foto's van Lakshmi

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws