concert: Roxeanne Hazes in Fluor op VRIJDAG 02 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Roxeanne Hazes in Fluor) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
02 APR
ROXEANNE HAZES Grote Zaal, 20:30 uur Fluor, Amersfoort
2021
Hoofdprogramma Roxeanne Hazes

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 05 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 02 april 2021.

EXTRA INFORMATIE

Met haar debuutalbum In Mijn Bloed (2017) sloot Roxeanne een periode af; ongelukkig, zoekend, boos. Het maakproces was haar therapie. Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. ‘Onze monden vielen open’, luidde het juryrapport. ‘Hazes vindt zichzelf opnieuw uit als kwetsbare popdiva die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance.’ Twee jaar later is Roxeanne Hazes terug met nieuwe muziek.

Het nieuwe album is nog niet klaar. “Muziek maken is hetgeen dat ik het liefst doe. Ik wil liedjes maken die mensen blij maken en hopelijk in vervoering brengen. Dat kun je niet overhaasten. Het gaat heel goed, maar ik ben ook heel perfectionistisch. Het vertrekpunt is het vorige album: elektronische popgeluiden met een nostalgisch levenslied randje in een modern jasje. Maar ik merk ook dat ik nog meer muzikale vrijheid claim en grenzen op zoek: van een organisch bandliedje naar een eclectische donkere popsong.”

Foto's van Roxeanne Hazes

Foto Roxeanne Hazes te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg Foto Roxeanne Hazes te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 3/3 - Rotown Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 63 foto's van Roxeanne Hazes

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws