concert: The Kik in Concertgebouw De Vereeniging

  • The Kik
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • The Kik
    Geuzenpop 2012
ZA.
21 NOV
THE KIK Concertzaal (grote zaal), 21:00 uur Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma The Kik
Toegang 21

EXTRA INFORMATIE

The Kik zit nooit stil en dat blijkt uit de vele live optredens en dan ook nog eens verschillende projecten. Een nieuw album is in de maak en daarom gaan de mannen weer op tour. En daarbij slaan ze Doornroosje uiteraard niet over. De eerste single verschijnt 6 december en het nieuwe album komt in het voorjaar van 2020 uit.

Voormannen Dave von Raven en Arjan Spies worden zoals altijd bijgestaan door hun ‘achtermannen’ bassist Marcel Groenewegen, toetsenist Paul Zoontjes en last but not least, drummer Ries Doms. Al die ervaring en emoties die het leven, het theater, concerten en festivals met zich mee brengen heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk zichzelf naar een hoger niveau getild. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren ’60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Kik in Concertgebouw De Vereeniging plaatsvindt.

Foto's van The Kik

Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te Geuzenpop 2012 Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto The Kik te Appelpop 2013 Foto The Kik te Into The Great Wide Open 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws