concert: Sinan Eroglu zingt Jacques Brel in DeLaMar op ZONDAG 08 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sinan Eroglu zingt Jacques Brel in DeLaMar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
08 NOV
SINAN EROGLU ZINGT JACQUES BREL 14:00 uur DeLaMar, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Sinan Eroglu
Toegang 1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

EXTRA INFORMATIE

Op pure, ontroerende wijze zingt Sinan Eroglu de prachtige nummers van Jacques Brel. Sinan was vastbesloten zijn leven lang te acteren, toen hij dankzij Brel zijn eigen muzikaliteit ontdekte. De manier waarop deze legendarische artiest verhalen vertelde op muziek, raakte Sinan recht in zijn ziel. En dat is precies wat Sinan nu bij zijn publiek bereikt. In Sinan Eroglu zingt Jacques Brel vertelt hij aan de hand van verhalen en muziek over onze universele zoektocht naar geluk. Sinan zingt afwisselend in het Nederlands en in het Turks; waardoor het repertoire van Brel bij een nieuw publiek gaat leven en het voor Brel-liefhebbers een hele nieuwe lading krijgt. De mix van culturen en Sinans persoonlijke vertolkingen van deze schitterende muziek, zorgen in elke theaterzaal voor een bijzonder gevoel van onderlinge verbinding.