concert: Symphonic Rock Night Band - The Second Chapter in Markant Uden op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Symphonic Rock Night Band - The Second Chapter in Markant Uden) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
31 OKT
SYMPHONIC ROCK NIGHT BAND - THE SECOND CHAPTER 19:30 uur Markant Uden, Uden
2020
Hoofdprogramma Symphonic Rock Night Band

EXTRA INFORMATIE

Met de indrukwekkende rockshow ‘A Complete Evening’ maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters. Na vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug met een splinternieuwe show: ‘The Second Chapter’. De band presenteert een geheel nieuwe set met songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.

Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als 'Money' van Pink Floyd, 'In The Cage' van Genesis en 'Crime of the Century' van Supertramp. Klassiekers als ‘Kayleigh’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Wish you were here’ zullen zeker ook niet ontbreken. Gebracht door negen doorgewinterde topmuzikanten in een adembenemende show.