concert: Frans van Deursen - Motel Coyote – Election night special in DeLaMar op DINSDAG 03 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Frans van Deursen - Motel Coyote – Election night special in DeLaMar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
03 NOV
FRANS VAN DEURSEN - MOTEL COYOTE – ELECTION NIGHT SPECIAL 20:00 uur DeLaMar, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Frans van Deursen
Toegang v.a. € 29,50

EXTRA INFORMATIE

Samen met special guests Michelle David, J.B. Meijers, Ricky Koole, Auke Hulst, Greg Shapiro en Blue Grass Boogieman luidt Frans van Deursen op muzikale wijze de Amerikaanse verkiezingsnacht in. Frans is vlak voordat Donald Trump president werd in zijn eentje van Los Angeles naar Miami gereden. Negen weken lang zoefde hij door ‘small town America’. 17 staten, 12604 kilometer en zo’n 40 motels later stond hij met een koffer vol songs en verhalen aan de oostkust en dacht hij: het land dat ik liefheb, is failliet en klaar voor zijn ‘biggest mistake ever’. Tijdens de Election night special van Motel Coyote zien we of deze ‘biggest mistake ever’ goedgemaakt kan worden… of niet.