concert: Han Bennink & Joris Roelofs / Tini Thomsen in Doornroosje op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Han Bennink & Joris Roelofs / Tini Thomsen in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
31 OKT
HAN BENNINK & JORIS ROELOFS / TINI THOMSEN Rode Zaal, 19:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020

EXTRA INFORMATIE

Baritonsaxofoniste Katharina ‘Tini’ Thomsen komt met MaxSax een flinke bak energie brengen! Deze ronkende machine uit Duitsland heeft jazzrock in de vingers als geen ander. Dat bewees het vijftal al op podia door heel Europa. Thomsen zelf werkte daarnaast samen met onder meer het Metropole Orkest en Brussels Jazz Orchestra.
Met in de gelederen onder andere Nigel Hitchcock (Incognito, Mark Knopfler) en het nieuwste album Shift (2019) op zak zijn nu Festival Jazz International Rotterdam en Nijmegen aan de beurt!

Tini Thomsen (baritonsax)
Tom Trapp (gitaar)
Mark Haanstra (bas)
Joost Kroon (drums)
Nigel Hitchcock (altsax)