concert: Frans Bauer - 90e Sterren aan Zee concert in AFAS Circustheater op MAANDAG 05 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Frans Bauer
    Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Frans Bauer - 90e Sterren aan Zee concert in AFAS Circustheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
05 APR
FRANS BAUER - 90E STERREN AAN ZEE CONCERT 20:00 uur AFAS Circustheater, Scheveningen
2021
Hoofdprogramma Frans Bauer

EXTRA INFORMATIE

Op maandag 5 april 2021 aanstaande geeft Frans Bauer een groot feestelijk concert. Precies 25 jaar geleden gaf Frans zijn eerste concerttournee. Een van de eerste theaters waar hij optrad was het Circustheater Scheveningen. Frans geeft toe: "Het AFAS Circustheater in Scheveningen is een van de mooiste theaters van Nederland! Vroeger toen ik klein was ging ik vaak met mijn vader en moeder naar het strand in Scheveningen. We reden altijd langs dit theater. Ik vond het een prachtig mooi en imposant theater en dacht: daar zou ik wel eens binnen willen kijken. En niet durven dromen dat ik nu al 25 jaar, ieder jaar een concert mag geven in dit fantastisch mooie theater."

Foto's van Frans Bauer

Foto Frans Bauer te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Frans Bauer te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Frans Bauer te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
 
Bekijk alle 3 foto's van Frans Bauer

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws