concert: John Denver - Country Roads in De Basiliek op ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (John Denver - Country Roads in De Basiliek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
17 OKT
JOHN DENVER - COUNTRY ROADS 20:00 uur De Basiliek, Veenendaal
2020
Hoofdprogramma John Denver

EXTRA INFORMATIE

Country Roads is het nieuwe project van Ralph van Manen. Samen met o.a. Wim Rebergen stortte hij zich op het repertoire van Johnn Denver. Op zaterdag 17 oktober 2020 ontvangen we dit Denver-concert in De Basiliek!

De mannen van Country Roads zeggen hierover:
Liefde, pijn, verlangen, hoop, dromen, verbondenheid, recht en onrecht, natuur, vrijheid, wijdsheid, thuiskomen… Een veelheid van thema’s, waar John Denver in zijn songs over zingt. De man had veel te vertellen. Zijn liedjes gaan ergens over. Hij gaf uitdrukking aan zijn gevoel door erover te zingen. Daar waar woorden tekort schieten, raakt muziek de juiste snaar.

En dat is nu precies wat ons zo aanspreekt in de muziek van deze legendarische zanger. Een leven in liedjes, waar iedereen zich op één of andere manier aan kan spiegelen. Met contrasten, ups en downs, highlights en tegenslagen, maar uiteindelijk met een duidelijke boodschap, waar ook wij in geloven: