concert: Supertrap - Breakfast in America in Stadsgehoorzaal Leiden op ZATERDAG 19 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Supertrap - Breakfast in America in Stadsgehoorzaal Leiden) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
19 DEC
SUPERTRAP - BREAKFAST IN AMERICA Grote Zaal, 19:00 uur Stadsgehoorzaal Leiden, Leiden
2020
Hoofdprogramma Supertrap

EXTRA INFORMATIE

In 2019 is het precies 40 jaar geleden dat Supertramp hun bestverkochte album ‘Breakfast in America’ uitbracht. Om dit te vieren zal Supertrap dit album integraal opvoeren. Denk aan songs als ‘The Logical Song’, ‘Goodbye Stranger’, ‘Breakfast in America’, ‘Take the Long Way Home’ en ‘Child of Vision’.

Met een mooie selectie van o.a. de albums ‘Crime of the Century’ en ‘Even in the Quietest Moments’ wordt dit optreden vervolmaakt. Muziek uit de ‘gouden tijd’ van Supertramp waarin Roger Hodgson en Rick Davies als tegenpolen de mooiste muziek produceerden en Supertramp misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was.

Gerelateerde concerten