concert: Jeroen van Koningsbrugge in Studio 21

  • Jeroen van Koningsbrugge
    The Passion in concert - 20/04 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  • Jeroen van Koningsbrugge
    Vrienden van Amstel Live! 2015
ZA.
28 NOV
JEROEN VAN KONINGSBRUGGE Binnentuin, 22:00 uur Studio 21, Hilversum
2020
Hoofdprogramma Jeroen van Koningsbrugge

EXTRA INFORMATIE

Ruim 20 DJ’s en artiesten als Typhoon, Davina Michelle, André Hazes, Sunnery James & Ryan Marciano en Kris Kross Amsterdam zijn dit najaar te bewonderen in een vervolg op De Tuin van 2020. De nieuwe reeks ‘coronaproof’ concerten zal plaatsvinden in Hilversum waar een binnentuin is gecreëerd.

Het vernieuwde Studio Twenty One biedt plaats aan 375 gasten die volledig conform de RIVM richtlijnen is ingericht. Bezoekers worden omringd door een uniek 360 graden videoscherm én podium waardoor de ervaring altijd persoonlijk en dichtbij zal zijn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Studio 21 in Hilversum? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jeroen van Koningsbrugge in Studio 21 plaatsvindt.

Foto's van Jeroen van Koningsbrugge

Foto Jeroen van Koningsbrugge te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Jeroen van Koningsbrugge te De Vrienden van Amstel Live 2019 Foto Jeroen van Koningsbrugge te Vrienden van Amstel Live! 2015 Foto Jeroen van Koningsbrugge te De Vrienden van Amstel Live 2019 Foto Jeroen van Koningsbrugge te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Jeroen van Koningsbrugge te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy
 
Bekijk alle 7 foto's van Jeroen van Koningsbrugge

Gerelateerd nieuws