concert: Diggy Dex in Studio 21

  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
ZA.
31 OKT
DIGGY DEX Binnentuin, 20:00 uur Studio 21, Hilversum
2020
Hoofdprogramma Diggy Dex

EXTRA INFORMATIE

Ruim 20 DJ’s en artiesten als Typhoon, Davina Michelle, André Hazes, Sunnery James & Ryan Marciano en Kris Kross Amsterdam zijn dit najaar te bewonderen in een vervolg op De Tuin van 2020. De nieuwe reeks ‘coronaproof’ concerten zal plaatsvinden in Hilversum waar een binnentuin is gecreëerd.

Het vernieuwde Studio Twenty One biedt plaats aan 375 gasten die volledig conform de RIVM richtlijnen is ingericht. Bezoekers worden omringd door een uniek 360 graden videoscherm én podium waardoor de ervaring altijd persoonlijk en dichtbij zal zijn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Studio 21 in Hilversum? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Diggy Dex in Studio 21 plaatsvindt.

Foto's van Diggy Dex

Foto Diggy Dex te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Diggy Dex te Vrienden van Amstel Live! 19/01 Ahoy Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling Foto Diggy Dex te Vrienden van Amstel Live! 19/01 Ahoy Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling
 
Bekijk alle 86 foto's van Diggy Dex

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen