concert: Percossa - UNPLUGGED in DRU-Cultuurfabriek op VRIJDAG 16 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Percossa - UNPLUGGED in DRU-Cultuurfabriek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
16 OKT
PERCOSSA - UNPLUGGED 20:00 uur DRU-Cultuurfabriek, Ulft
2020
Hoofdprogramma Percossa

EXTRA INFORMATIE

Hooggeëerd publiek! Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de 'Rebels of Rhythm' van Percossa. Zelfs met 1,5 meter onderlinge afstand weten ze elkaar en het publiek snoeihard te raken. En in deze PROEFvoorstelling “UNPLUGGED” gaan ze terug naar de essentie van dit alles. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien; u mag het zeggen! Ivm de coronamaatregelen zal de voorstelling 60 minuten duren, maar denk niet dat je maar een halve show te zien krijgt. Welnee, Percossa werkt gewoon twee keer zo hard en propt 2 uur in 60 minuten. Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante 1,5 meter en kom oog in oog te staan met de mannen van Percossa

Gerelateerde festivals