concert: Lisa Loïs - Christmas Classics in Kennemer Theater op WOENSDAG 30 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Lisa Loïs
    Allen Stone - 26/11 - Melkweg
    © Charles Batenburg
  • Lisa Loïs
    Kane - 20/3 - Rodahal
    © Joost Doensen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lisa Loïs - Christmas Classics in Kennemer Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
30 DEC
LISA LOÏS - CHRISTMAS CLASSICS Grote Zaal, 21:30 uur Kennemer Theater, Beverwijk
2020
Hoofdprogramma Lisa Loïs

EXTRA INFORMATIE

Het is de mooiste tijd van het jaar: kerstmis. Combineer het met een sfeervolle theaterzaal, de bekendste kerstsongs én een van de mooiste stemmen van Nederland en je krijgt: Lisa Lois - Christmas Classics.

Een winteravond waar zangeres Lisa Lois je trakteert op de mooiste kerstnummers ooit gemaakt, waaronder: ‘This Christmas’, ‘The Christmas Song’ en natuurlijk komen ook haar eigen kerstsingles voorbij. Samen met een pianist en twee achtergrondzangeressen waan je je in een intieme setting waar Lisa Lois, die overigens zelf groot kerstliefhebber is, je meeneemt in winterwonderland vol met persoonlijke verhalen, haar mooiste kerst herinneringen en een aantal leuke feitjes.

Foto's van Lisa Loïs

Foto Lisa Loïs te Bevrijdingsfestival Overijssel 2010 Foto Lisa Loïs te Bevrijdingsfestival Overijssel 2010 Foto Lisa Loïs te Bevrijdingsfestival Overijssel 2010 Foto Lisa Loïs te Bevrijdingsfestival Overijssel 2010 Foto Lisa Loïs te Kane - 20/3 - Rodahal Foto Lisa Loïs te Bevrijdingsfestival Overijssel 2010
 
Bekijk alle 14 foto's van Lisa Loïs

Gerelateerd nieuws