concert: GUIDO - Portraits of Tomorrow in C.C. De Kei op ZONDAG 13 DECEMBER 2020

ZO.
13 DEC
GUIDO - PORTRAITS OF TOMORROW 21:00 uur C.C. De Kei, Reusel
2020
Hoofdprogramma GUIDO

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 13 december 2020.
Dat is 1202 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Aan het rijtje Einaudi, Yann Tiersen, Ólafur Arnalds en Joep Beving kun je gerust GUIDO toevoegen. GUIDO is componist en pianist met een onmiskenbaar eigen stijl. Met zijn filmische, neo-klassieke muziek creëert hij momenten van innerlijke rust in de drukte van het dagelijks leven.

Hij bracht eerder al succesvol ingetogen en melancholische werken uit. Zo is zijn track ‘Aurora’ inmiddels bijna 1 miljoen keer online beluisterd. ‘Portraits of Tomorrow’ is zijn eerste theaterconcert waarmee hij de volledige vrijheid opzoekt als muzikant en componist.

Waar GUIDO in zijn dagelijkse werk vertrekt vanuit televisiebeelden, is het proces voor ‘Portraits of Tomorrow’ nu omgedraaid: “Ik probeer mijn boodschap extra kracht te geven met het gebruik van visuals.” Tijdens ‘Portraits of Tomorrow’ maakt het publiek een reis langs verschillende emoties en momenten uit het leven. De combinatie van prachtige beelden en dromerige muziek zorgt ervoor dat je voor even uit je drukke bestaan wordt gehaald. GUIDO creëert met zijn show letterlijk innerlijke rust in de chaos van elke dag en raakt je tegelijkertijd met zijn muziek rechtstreeks in je ziel.

Gerelateerde concerten