concert: Dennis van Aarssen - That's life in Philharmonie Haarlem op VRIJDAG 20 NOVEMBER 2020

VR.
20 NOV
DENNIS VAN AARSSEN - THAT'S LIFE 20:15 uur Philharmonie Haarlem, Haarlem
2020
Hoofdprogramma Dennis van Aarssen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 20 november 2020.
Dat is 178 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Dennis van Aarssen - That's life in Philharmonie Haarlem
DEZE Dennis van Aarssen - That's life TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 20 nov
Philharmonie Haarlem, Haarlem

EXTRA INFORMATIE

‘2019 was het beste jaar uit mijn leven. Van zingen met Michael Bublé en James Morrison tot mijn eigen succesvolle theatertour met de BOSCO bigband. Daarbovenop het schrijven van talloze eigen liedjes en het uitbrengen van een debuutalbum dat 7 weken in de top 100 staat.’

Dennis van Aarssen (winnaar The voice of Holland 2019) kon niet wachten om zijn plannen voor 2020 te verwezenlijken, maar de corona-crisis sloeg toe en die plannen moesten allemaal de vriezer in. Positief blijven als het tegen zit. ’That’s life’. Dat is de boodschap in de nieuwe voorstelling van deze jonge crooner.

Onder begeleiding van zijn band speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en nieuwe songs uit zijn eigen repertoire. In een programma van ruim een uur wordt er geswingd, gelachen en heerlijke muziek gemaakt. Ook vertelt Dennis hoe hij opeens moest improviseren, hoe hij ondanks de tegenslagen positief bleef en hoe dat leidde tot bijzondere, nieuwe liedjes.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws