concert: Wouter Hamel - Wouter Hamel’s Nightclub in Theater de Purmaryn op DONDERDAG 25 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje
    © Erik Luyten
  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 08/10 - Metropool


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wouter Hamel - Wouter Hamel’s Nightclub in Theater de Purmaryn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
25 MRT
WOUTER HAMEL - WOUTER HAMEL’S NIGHTCLUB 20:15 uur Theater de Purmaryn, Purmerend
2021
Hoofdprogramma Wouter Hamel

EXTRA INFORMATIE

Creatieve omzwervingen en uitdagingen doen een mens groeien, maar veranderen niet wie je in het diepst van je hart bent. Wouter Hamel weet daar alles van. Een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste in het onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij terug naar zijn muzikale oerbron. Gelouterd door de ervaring met zijn meer popgeoriënteerde avonturen, is het geluid van Hamel als vanouds. Maar tevens aangescherpt, zoals zijn nieuwe album binnenkort laat horen.

Foto's van Wouter Hamel

Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 30/09 - TivoliVredenburg Foto Wouter Hamel te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto Wouter Hamel te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Wouter Hamel te Noorderslag 2008 Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 08/10 - Metropool Foto Wouter Hamel te MJAZZ 2014 - DAG 1
 
Bekijk alle 80 foto's van Wouter Hamel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws