concert: Wouter Hamel - Wouter Hamel’s Nightclub in Podium Hoge Woerd op WOENSDAG 10 FEBRUARI 2021

  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje
    © Erik Luyten
  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 08/10 - Metropool
WO.
10 FEB
WOUTER HAMEL - WOUTER HAMEL’S NIGHTCLUB 20:30 uur Podium Hoge Woerd, De Meern
2021
Hoofdprogramma Wouter Hamel

EXTRA INFORMATIE

Creatieve omzwervingen en uitdagingen doen een mens groeien, maar veranderen niet wie je in het diepst van je hart bent. Wouter Hamel weet daar alles van. Een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste in het onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij terug naar zijn muzikale oerbron. Gelouterd door de ervaring met zijn meer popgeoriënteerde avonturen, is het geluid van Hamel als vanouds. Maar tevens aangescherpt, zoals zijn nieuwe album binnenkort laat horen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Podium Hoge Woerd in De Meern? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wouter Hamel - Wouter Hamel’s Nightclub in Podium Hoge Woerd plaatsvindt.

Foto's van Wouter Hamel

Foto Wouter Hamel te Noorderslag 2008 Foto Wouter Hamel te Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater Foto Wouter Hamel te MJAZZ 2014 - DAG 1 Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 08/10 - Metropool Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 10/04 - Theater aan het Vrijthof Foto Wouter Hamel te MJAZZ 2014 - DAG 1
 
Bekijk alle 80 foto's van Wouter Hamel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws