concert: Eva de Roovere / Stephanie Struijk - Overal kom ik thuis in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 07 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen
  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eva de Roovere / Stephanie Struijk - Overal kom ik thuis in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
07 MEI
EVA DE ROOVERE / STEPHANIE STRUIJK - OVERAL KOM IK THUIS Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021

EXTRA INFORMATIE

Muzikanten zijn altijd onderweg. Ze reizen door hun hoofd. Ze reizen door jouw hoofd. Ze blijven hangen in je hoofd...

Eva en Stephanie ontmoetten elkaar eind 2018 in Antwerpen toen ze allebei waren uitgenodigd om in de Bourlaschouwburg te komen spelen. Daar bleek dat ze naast het zingen en schrijven ook een internationaal avontuur delen... Een dik half jaar later besluiten ze samen op pad te gaan door hun eigen muzikale wereld.

Foto's van Eva de Roovere, Stéphanie Struijk

Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Ilse DeLange - 5/4 - HMH Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 30 foto's van Eva de Roovere

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws