concert: Eva de Roovere / Stephanie Struijk - Overal kom ik thuis in Cultura op ZATERDAG 17 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Stephanie Struijk
    Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eva de Roovere / Stephanie Struijk - Overal kom ik thuis in Cultura) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
17 APR
EVA DE ROOVERE / STEPHANIE STRUIJK - OVERAL KOM IK THUIS 20:15 uur Cultura, Ede
2021

EXTRA INFORMATIE

Muzikanten zijn altijd onderweg. Ze reizen door hun hoofd. Ze reizen door jouw hoofd. Ze blijven hangen in je hoofd...

Eva en Stephanie ontmoetten elkaar eind 2018 in Antwerpen toen ze allebei waren uitgenodigd om in de Bourlaschouwburg te komen spelen. Daar bleek dat ze naast het zingen en schrijven ook een internationaal avontuur delen... Een dik half jaar later besluiten ze samen op pad te gaan door hun eigen muzikale wereld.

Foto's van Eva de Roovere, Stephanie Struijk

Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Fields of Joy Festival 2016 Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 30 foto's van Eva de Roovere
Bekijk alle 53 foto's van Stephanie Struijk

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws