concert: Wir Sind Spitze - Von Anfang An in Parkstad Limburg Theaters op VRIJDAG 09 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wir Sind Spitze - Von Anfang An in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
09 APR
WIR SIND SPITZE - VON ANFANG AN LIMBURGzaal, 20:30 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
Hoofdprogramma Wir Sind Spitze

EXTRA INFORMATIE

Met een kruiwagen vol verhalen gaan de mannen van Wir sind SPITZE! het theater in! Tijdens hun theatershow “Von Anfang an” zullen ze u meenemen in de avonturen die ze de afgelopen 12,5 jaar beleefd hebben. Het eigenzinnige Wir sind SPITZE! live repertoire wordt afgewisseld met hilarische anekdotes en nieuwe arrangementen van eigen werk. Het beloofd een unieke avond te worden. Ondertussen zijn de 5 muzikanten uit Zuid-Limburg door de jaren heen graag geziene gasten geworden in binnen- en buitenland. Door hun keuze om het theater in te gaan laten ze u kennismaken met een totaal nieuwe kant van hun muzikale veelzijdigheid. Daarbij ontbreken de bekende acts en humor niet! Ben erbij, en wordt deelgenoot van ‘Wir Sind Spitze, VON ANFANG AN!’

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws