concert: 24e Southern Bluesnight in Parkstad Limburg Theaters op ZATERDAG 13 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • King Solomon Hicks
    Holland International Blues Festival 2018 - Vrijdag
    © Rob Sneltjes


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (24e Southern Bluesnight in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
13 MRT
24E SOUTHERN BLUESNIGHT Zaal onbekend, 19:00 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
Toegang € 36,50

EXTRA INFORMATIE

Zaterdag 13 maart 2021 staat Parkstad Limburg Theaters in het teken van de 24e editie van de Southern Bluesnight. Het grootste indoor bluesfestival van het zuiden presenteert een line-up waarin traditie en vernieuwing hand in hand gaan. Met internationale topacts en klinkende namen uit eigen land. The Southern Bluesnight presenteert het beste van de blues op drie podia en live buskers in de wandelgangen van Theater Heerlen.​

Foto's van King Solomon Hicks, Phil Gates

Foto King Solomon Hicks te Holland International Blues Festival 2018 - Vrijdag Foto King Solomon Hicks te Holland International Blues Festival 2018 - Vrijdag Foto King Solomon Hicks te Holland International Blues Festival 2018 - Vrijdag Foto King Solomon Hicks te Holland International Blues Festival 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 4 foto's van King Solomon Hicks