concert: Frazey Ford in Parkstad Limburg Theaters op VRIJDAG 05 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Frazey Ford
    Ramblin Roots 2019
    © René Obdeijn
  • Frazey Ford
    Ramblin Roots 2019
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Frazey Ford in Parkstad Limburg Theaters) verplaatst naar zaterdag 05 maart 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 MRT
FRAZEY FORD LIMBURGzaal, 20:30 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
Hoofdprogramma Frazey Ford
Toegang € 23,50

EXTRA INFORMATIE

Frazey Ford, zangeres van The Be Good Tanyas, werkt momenteel aan een nieuw album dat komende winter zal verschijnen. Dit nieuwe werk hoor je tijdens haar concert in de LIMBURGzaal.

Frazey maakte veel indruk met haar eerste soloalbum Obadiah. Maar, de opvolger Indian Ocean – opgenomen met de begeleidingsband van én in de legendarische studio’s van Al Green in Memphis – sloeg pas echt in als een bom. Ze trad ermee op in DWDD en voor een volle zaal in Paradiso.

Foto's van Frazey Ford

Foto Frazey Ford te Ramblin Roots 2019 Foto Frazey Ford te Ramblin Roots 2019 Foto Frazey Ford te Ramblin Roots 2019
 
Bekijk alle 3 foto's van Frazey Ford

Gerelateerd nieuws