concert: Loïs Lane - 35 jaar in Metropool op ZATERDAG 11 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Loïs Lane - 35 jaar in Metropool) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
11 SEP
LOÏS LANE - 35 JAAR 20:30 uur Metropool, Hengelo
2021
Hoofdprogramma Loïs Lane

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 21 september 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 11 september 2021.

EXTRA INFORMATIE

Het begon allemaal 35 jaar geleden tijdens de Grote Prijs van Nederland, toen de zusjes Suzanne en Monique Klemann voor het eerst samen optraden in De Melkweg in Amsterdam. De karakteristieke sound van de band Loïs Lane is geboren en al winnen ze niet: de succesformule is een feit en er volgen jaren vol ongekende avonturen. De popsensatie uit de jaren ’80 scoorden in korte tijd hits als ‘My Best Friend’, ‘It’s the first time’ en ‘Amsterdamned’. Loïs Lane zijn als stijliconen niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. In hun spectaculaire live-shows brachten zij muziek en mode samen. Wanneer superster Prince ze als voorprogramma vraagt voor zijn Europese ‘Nude tour’ is het succes compleet.

Om deze mijlpaal te vieren zal Loïs Lane vanaf september 2020 langs de grote poppodia touren met hun ’35 Years As One’ Clubtour. Met persoonlijke verhalen, opwindende anekdotes en hun grootste hits als rode draad zal Loïs Lane met live band een mix van oude en nieuwe songs brengen. Na al die jaren leeft hun muziek nog steeds voort en klinken ze nog even fris en oorspronkelijk.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws