concert: Wouter Hamel- Theatertour in Parkstad Limburg Theaters op DONDERDAG 21 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje
    © Erik Luyten
  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 08/10 - Metropool


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wouter Hamel- Theatertour in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
21 JAN
WOUTER HAMEL- THEATERTOUR INGzaal, 20:30 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
Hoofdprogramma Wouter Hamel
Toegang € 19,50

EXTRA INFORMATIE

Na zijn debuut en eerste hit As Long as We're In Love in 2008 ging het razendsnel met Wouter Hamel. In binnen- en buitenland viel een groot publiek voor zijn jazzy pop. Succesalbums als Hamel en Nobody’s Tune leverden een volle prijzenkast op en voerden hem naar België, Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Japan en Zuid-Korea. Dit jaar is hij terug met het album 'Boystown' er eindelijk ook weer een Nederlandse theatertour, waarmee hij ook Heerlen aandoet.

Foto's van Wouter Hamel

Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 10/04 - Theater aan het Vrijthof Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 10/04 - Theater aan het Vrijthof Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 10/04 - Theater aan het Vrijthof Foto Wouter Hamel te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto Wouter Hamel te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
 
Bekijk alle 80 foto's van Wouter Hamel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws