concert: Janne Schra - Janne & de Vogels in Theater Ludens op ZATERDAG 24 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Janne Schra
    Janne Schra - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven
    © Bianca Stommel
  • Janne Schra
    Janne Schra - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven
    © Bianca Stommel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Janne Schra - Janne & de Vogels in Theater Ludens) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
24 APR
JANNE SCHRA - JANNE & DE VOGELS 20:30 uur Theater Ludens, Voorburg
2021
Hoofdprogramma Janne Schra

EXTRA INFORMATIE

Met haar nieuwe theatershow zoekt de veelzijdige Janne Schra opnieuw het avontuur. Ze speelt - met haar virtuoze band - de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw en voor het eerst haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de Jazz & Gipsy. Een geluid dat vrijwel ontbreekt in het huidige muzikale landschap en zich misschien nog het best laat vangen in het beeld van een art-deco theatertje, kristallen glazen, een piano met kandelaars en een donkere glitterjurk.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Janne Schra

Foto Janne Schra te Ed Kowalczyk - 17/09 - Het Concertgebouw Foto Janne Schra te Janne Schra - 29/09 - TivoliVredenburg Foto Janne Schra te Janne Schra - 10/12 - TivoliVredenburg Foto Janne Schra te Fields of Joy Festival 2016 Foto Janne Schra te Janne Schra - 10/12 - TivoliVredenburg Foto Janne Schra te Janne Schra - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven
 
Bekijk alle 45 foto's van Janne Schra

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws