concert: Flip Noorman - Leonard Cohen in Philharmonie Haarlem op ZONDAG 01 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Flip Noorman - Leonard Cohen in Philharmonie Haarlem) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
01 NOV
FLIP NOORMAN - LEONARD COHEN 15:00 uur Philharmonie Haarlem, Haarlem
2020
Hoofdprogramma Flip Noorman

EXTRA INFORMATIE

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. “Flip Noorman laat de liedjes van Leonard Cohen fonkelen, door ze intact te laten of juist binnenstebuiten te keren” (Volkskrant) en “Met zijn fenomenale begeleidingsband De Noormannen haalt hij twee uur en een kwartier lang Leonard Cohen door een ringetje en helemaal naar het nu” (Oor). Dat maakt nieuwsgierig toch? Gelukkig duikt hij op veler verzoek opnieuw het theater in.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws