concert: Lucky Fonz III - Buiten de Lijnen in De Kleine Willem

  • Lucky Fonz III
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
  • Lucky Fonz III
    Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown
    © Mariëlle Janssen
DO.
24 SEP
LUCKY FONZ III - BUITEN DE LIJNEN 20:30 uur De Kleine Willem, Enschede
2020
Hoofdprogramma Lucky Fonz III

EXTRA INFORMATIE

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van vele hits en tv-programma’s als DWDD, Pauw en De Slimste Mens. Maar het theaterpubliek kent Lucky Fonz ook van zijn shows waarin hij cabaret, kleinkunst en liedjes combineert tot een onvergelijkbaar geheel. In ‘Buiten de lijnen’ pakt hij grote vragen aan, zoals ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Waarom staat die w in erwt?’. Met alle elementen die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en ontroering.

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Kleine Willem in Enschede? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lucky Fonz III - Buiten de Lijnen in De Kleine Willem plaatsvindt.

Foto's van Lucky Fonz III

Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz III - 11/04 - 013 Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te Zomerparkfeest 2009 Foto Lucky Fonz III te Into The Great Wide Open 2011 Foto Lucky Fonz III te Into The Great Wide Open 2011 Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz - 12/6 - Vondelpark Openluchttheater
 
Bekijk alle 44 foto's van Lucky Fonz III

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws