concert: Elfie Tromp - NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond) in Theater Walhalla op DONDERDAG 22 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Elfie Tromp - NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond) in Theater Walhalla) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
22 OKT
ELFIE TROMP - NIET VANDAAG SATAN (MAAR WEL VANAVOND) 20:30 uur Theater Walhalla, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Elfie Tromp

EXTRA INFORMATIE

Recessie, klimaatcrisis en vluchtelingtsunami’s zijn de dagelijkse realiteit geworden. We leven in angstige tijden. Elfie neemt je als duistere gastvrouw diep de onverwerkte trauma's en het onbewuste in. Ze doet dat swingend en humorvol, omringd door haar monsterband. Welkom bij de show die uitdaagt, meevoert, prikkelt, onthult en uiteindelijk verzoend. Met elkaar. Met onszelf. En alles waar je bang voor bent.

Foto's van Elfie Tromp

Foto Elfie Tromp te Culturele Zondagen 2012: Festival Mooie Woorden
 
Bekijk alle 1 foto's van Elfie Tromp

Gerelateerd nieuws