concert: Mylene & Rosanne in Muziekgebouw Eindhoven op ZONDAG 16 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mylene & Rosanne in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
16 MEI
MYLENE & ROSANNE Grote Zaal, 14:00 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Mylene & Rosanne
Toegang 19,50

EXTRA INFORMATIE

Mylène en Rosanne kennen we van het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen, het RTL-programma All Together Now en nog veel meer. De onafscheidelijke identieke tweeling is samen al 20 jaar actief in de Nederlandse theaters, op televisie en sociale media.


Nu ze dit jaar 20 zijn geworden en inmiddels honderdvijftig duizend volgers op Instagram, een half miljoen volgers op Tik Tok hebben, en hun videoclips op YouTube nog steeds razend goed bekeken worden. Is het tijd voor een vrolijk en spetterend, maar coronavrij concert in de theaters.

Gerelateerd nieuws