concert: VanWyck - This Concert Will Save Your Life in Schouwburg Ogterop op WOENSDAG 23 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (VanWyck - This Concert Will Save Your Life in Schouwburg Ogterop) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
23 DEC
VANWYCK - THIS CONCERT WILL SAVE YOUR LIFE 20:15 uur Schouwburg Ogterop, Meppel
2020
Hoofdprogramma VanWyck

EXTRA INFORMATIE

De Nederlands-Nieuw-Zeelandse singer-songwriter VanWyck debuteerde in 2018 met ‘An Average Woman’. Haar warme, donkere liedjes ontlokte de pers vergelijkingen met het werk van Leonard Cohen en Natalie Merchant. Ook opvolger ‘Molten Rock’ bevatte louter liedjes “van een troostrijke, sensuele en aangrijpende schoonheid”, aldus de Volkskrant.
"Doe je ogen dicht en stel je een bos voor. Ergens daar ligt de plek waarnaar je zoekt. Maar je weet niet hoe die eruitziet, noch hoe je er moet komen." Zo begint het theaterconcert van VanWyck, een zoektocht die soms eng en donker is, maar ook verlossing en vervoering biedt. Kan muziek je leven redden? Na dit concert weet je het antwoord.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws