concert: Boozy / Herman Brusselmans / Karel Kanits / The Sissies in Gebouw T

  • Boozy
    Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel
    © Arend Jan Hermsen
  • Boozy
    Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel
    © Arend Jan Hermsen
ZO.
04 OKT
BOOZY / HERMAN BRUSSELMANS / KAREL KANITS / THE SISSIES Rabozaal, 14:30 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2020
Toegang VVK:15,00
DVK:16,00

EXTRA INFORMATIE

Puur Gelul komt terug naar Gebouw-T! Voor wie niet bij de vorige edities aanwezig was vertellen we graag wat hen te wachten staat: Puur Gelul is een middag vol overdonderend zinloos verbaal geweld. Punt. Een bonte verzameling van schrijvers, sprekers, verhalenvertellers, dichters, rappers en stand-uppers uit het hele land komen op zondag 4 oktober naar Gebouw-T om de literatuur een ‘boost’ te geven. Compleet voorzien van een nieuwe woordenschat en darmverkrampingen van het lachen sturen we je na afloop weer de straat op.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Gebouw T in Bergen op Zoom? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Boozy / Herman Brusselmans / Karel Kanits / The Sissies in Gebouw T plaatsvindt.

Foto's van Boozy, Herman Brusselmans, Karel Kanits, The Sissies

Foto Boozy te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Boozy te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Boozy te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Boozy te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Boozy te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Boozy te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 6 foto's van Boozy
Bekijk alle 2 foto's van Karel Kanits

Gerelateerd nieuws