concert: Mercy John - Let It Go Easy in Theater Het Heerenlogement op DINSDAG 02 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Mercy John
    Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Mercy John
    Paaspop 2019- vrijdag
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mercy John - Let It Go Easy in Theater Het Heerenlogement) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
02 FEB
MERCY JOHN - LET IT GO EASY Theater Het Heerenlogement, Beusichem
2021
Hoofdprogramma Mercy John

EXTRA INFORMATIE

De theatervoorstellingen mét band luisteren naar de naam ‘Let It Go Easy’ naar het gelijknamige album uit 2019. Mercy John brengt met zijn fantastische band niet alleen de prachtige liedjes van dat album en succesvolle voorganger ‘This Ain’t New York’, maar vertelt ook de verhalen achter de liedjes. Over het opgroeien op het platteland, heimwee voortgekomen uit een beschermde jeugd en de ernstige ziekte van zijn jongste kind. Maar boven alles over de kracht van de liefde en het heilige vuur dat muziek schrijven heet, een vuur dat diep van binnen brandt.

Foto's van Mercy John

Foto Mercy John te Ramblin' Roots 2022 Foto Mercy John te Stevie Ann - 19/12 - Tivoli Foto Mercy John te Ramblin' Roots 2022 Foto Mercy John te Ramblin' Roots 2022 Foto Mercy John te Ramblin' Roots 2022 Foto Mercy John te Paaspop 2019- vrijdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Mercy John

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws