concert: Mercy John - Let It Go Easy in C.C. Nesterlé

  • Mercy John
    Paaspop 2019- vrijdag
    © René Obdeijn
  • Mercy John
    Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
ZA.
03 OKT
MERCY JOHN - LET IT GO EASY C.C. Nesterlé, Nistelrode
2020
Hoofdprogramma Mercy John

EXTRA INFORMATIE

De theatervoorstellingen mét band luisteren naar de naam ‘Let It Go Easy’ naar het gelijknamige album uit 2019. Mercy John brengt met zijn fantastische band niet alleen de prachtige liedjes van dat album en succesvolle voorganger ‘This Ain’t New York’, maar vertelt ook de verhalen achter de liedjes. Over het opgroeien op het platteland, heimwee voortgekomen uit een beschermde jeugd en de ernstige ziekte van zijn jongste kind. Maar boven alles over de kracht van de liefde en het heilige vuur dat muziek schrijven heet, een vuur dat diep van binnen brandt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de C.C. Nesterlé in Nistelrode? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mercy John - Let It Go Easy in C.C. Nesterlé plaatsvindt.

Foto's van Mercy John

Foto Mercy John te Paaspop 2019- vrijdag Foto Mercy John te Paaspop 2019- vrijdag Foto Mercy John te Stevie Ann - 19/12 - Tivoli Foto Mercy John te Paaspop 2019- vrijdag Foto Mercy John te Stevie Ann - 19/12 - Tivoli Foto Mercy John te Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
 
Bekijk alle 6 foto's van Mercy John

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws