concert: Avond Van De Filmmuziek in Ziggo Dome op ZATERDAG 10 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Metropole Orkest
    Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
    © Linde Dorenbos
  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Avond Van De Filmmuziek in Ziggo Dome) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
10 OKT
AVOND VAN DE FILMMUZIEK 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Metropole Orkest

EXTRA INFORMATIE

Het Grammy Award winnende Metropole Orkest speelt de mooiste muzikale composities die speciaal voor film zijn geschreven. Uit klassiekers als Star Wars, Gladiator en Schindler’s List, maar ook muziek uit meer recente hits zoals Intouchables, A Star Is Born en Pirates of the Caribbean. Samen met grote filmcomponisten en muzikale gasten vieren we de allermooiste filmmuziek van grootheden als John Williams, James Horner en Hans Zimmer.

De Avond van de Filmmuziek wordt voor de zevende keer georganiseerd. Na het succes in de Ziggo Dome is ook voor de volgende editie gekozen voor deze grootse locatie.

De Avond van de Filmmuziek is in vijf jaar uitgegroeid tot het populairste filmmuziekevenement van het jaar. Tijdens de avond worden de beroemdste filmhits gespeeld en de grootste componisten geëerd.

Foto's van Metropole Orkest

Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Caro Emerald / Metropole Orkest - 18/12 - TivoliVredenburg Foto Metropole Orkest te Caro Emerald / Metropole Orkest - 18/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 15 foto's van Metropole Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws