concert: Avond Van De Filmmuziek in Ziggo Dome op ZONDAG 11 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Metropole Orkest
    Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
    © Linde Dorenbos
  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Avond Van De Filmmuziek in Ziggo Dome) verplaatst naar zondag 21 maart 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
11 OKT
AVOND VAN DE FILMMUZIEK 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Metropole Orkest

EXTRA INFORMATIE

Het Grammy Award winnende Metropole Orkest speelt de mooiste muzikale composities die speciaal voor film zijn geschreven. Uit klassiekers als Star Wars, Gladiator en Schindler’s List, maar ook muziek uit meer recente hits zoals Intouchables, A Star Is Born en Pirates of the Caribbean. Samen met grote filmcomponisten en muzikale gasten vieren we de allermooiste filmmuziek van grootheden als John Williams, James Horner en Hans Zimmer.

De Avond van de Filmmuziek wordt voor de zevende keer georganiseerd. Na het succes in de Ziggo Dome is ook voor de volgende editie gekozen voor deze grootse locatie.

De Avond van de Filmmuziek is in vijf jaar uitgegroeid tot het populairste filmmuziekevenement van het jaar. Tijdens de avond worden de beroemdste filmhits gespeeld en de grootste componisten geëerd.

Foto's van Metropole Orkest

Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Kovacs & Metropole Orkest - 19/12 - TivoliVredenburg Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
 
Bekijk alle 16 foto's van Metropole Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws