concert: Bruut! & Anton Goudsmit in Muziekgebouw Eindhoven op ZATERDAG 16 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bruut! & Anton Goudsmit in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
16 JAN
BRUUT! & ANTON GOUDSMIT Tweede Foyer, 15:30 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Bruut! & Anton Goudsmit
Toegang 2,50

EXTRA INFORMATIE

BRUUT! en Anton Goudsmit gaan surfen. De vijf heren doken in hun grootouders' platenkasten en storten zich op de surfmuziek uit de jaren '60 van Dick Dale, The Beach Boys, Laika and the Cosmonauts en Benny Joy.

Met deze door hen herontdekte surfsound uit de jaren zestig maakten de heren bovendien eigen nummers voor deze nieuwe supergroep.

Noem het The Beach Boys on steroids, North Sea Surf of kom het gewoon zelf ervaren bij Blue Note Club Sessions!

Gerelateerde concerten