concert: Anneke van Giersbergen in Orangerie op ZATERDAG 29 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Anneke van Giersbergen in Orangerie) verplaatst naar zondag 15 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
29 MEI
ANNEKE VAN GIERSBERGEN Orangerie, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 24 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 29 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

Anneke van Giersbergen is met gemak de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen. Ze zal voor altijd gezien worden als zangeres van The Gathering maar heeft sinds 2007 haar eigen solide solocarrière opgebouwd.

Dat ze een muzikale kameleon is blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir, Napalm Death en BLØF. 2019 stond in het teken van het 25-jarige jubileum van Anneke’s carrière. Dit lustrum is gevierd met twee uitverkochte shows in de Effenaar in haar eigen Eindhoven. Tevens werd ze beloond met een Buma ROCKS! Export Award voor meest succesvolle zangeres in het heavy genre. Anneke werkt momenteel aan een (semi) akoestisch album. Om haar fans een glimp van wat komen gaat te gunnen gaat ze in maart en april 2020 solo op pad voor een aantal akoestische optredens die haar langs bijzonder locaties zal brengen.

Foto's van Anneke van Giersbergen

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Floor Jansen - 08/12 - AFAS Live Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 17/10 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Floor Jansen - 08/12 - AFAS Live Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 19/01 - Schouwburg Concertzaal Tilburg
 
Bekijk alle 81 foto's van Anneke van Giersbergen

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws