concert: Jason Waterfalls in V11 op VRIJDAG 28 JANUARI 2022

  • JASONWATERFALLS
    Popronde Nijmegen 2021
    © Irwan Notosoetarso
  • JASONWATERFALLS
    Blue October - 03/02 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
VR.
28 JAN
JASON WATERFALLS 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma JASONWATERFALLS
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jason Waterfalls in V11
Tickets Jason Waterfalls:
vr 28 jan
V11, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

De Utrechtse formatie Jason Waterfalls is wat je noemt een geluidsoffensief: een arsenaal aan catchy riffs die zodanig blijven plakken dat stickers overbodig zijn geworden, en niet vergeten een onuitputtelijke energie dat zich meet met de grootste hedendaagse rockbands. Jason Waterfalls is een band die een moshpit kan starten, maar even gemakkelijk de zaal aan het dansen krijgt. Qua sound haalt de band inspiratie uit bijvoorbeeld Jimmy Eat World en Bring Me The Horizon.

Met het kenteken 3FM Talent op zak gaat Jason Waterfalls voor het hoogst haalbare, zelfs in tijden waarin we het even zonder livemuziek moeten doen. Een van de meest populaire songs van de band heet New Reality: hoewel het in eerste instantie geschreven is als een persoonlijk lied over verlies en wederopbouw, krijgt het in dit crisisjaar opeens een hele nieuwe lading. Het spreekt boekdelen over de grenzeloze potentie van Jason Waterfalls: deze band schrijft liedjes die iedereen uit volle borst kan meebrullen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de V11 in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jason Waterfalls in V11 plaatsvindt.

Foto's van JASONWATERFALLS

Foto JASONWATERFALLS te This Wild Life - 26/1 - Dynamo Foto JASONWATERFALLS te Popronde Nijmegen 2021 Foto JASONWATERFALLS te Blue October - 03/02 - Melkweg Foto JASONWATERFALLS te Popronde Nijmegen 2021 Foto JASONWATERFALLS te Blue October - 03/02 - Melkweg Foto JASONWATERFALLS te Popronde Nijmegen 2021
 
Bekijk alle 8 foto's van JASONWATERFALLS

Gerelateerde concerten