concert: Boban Markovic Orkestar - Balkan gipsy orkest in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 06 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Boban Markovic Orkestar - Balkan gipsy orkest in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
06 NOV
BOBAN MARKOVIC ORKESTAR - BALKAN GIPSY ORKEST Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Boban Markovic Orkestar
Concert uitverkocht
Boban Markovic Orkestar - Balkan gipsy orkest in Muziekgebouw Eindhoven is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 06 nov
Boban Markovic Orkestar
Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
€ 30,50

EXTRA INFORMATIE

Orkestleider Boban Marković, veelvoudig winnaar van het festival van Guca en enige trompettist in de Top 50 beste instrumentalisten aller tijden van het blad Songlines, is in Servië een levende legende. Wie bij blaasorkest aan hoempa denkt, zit er helemaal naast. Dit is muziek met orkaankracht, gespeeld in overdrive.

Gerelateerd nieuws