concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Paard op WOENSDAG 10 FEBRUARI 2021

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Club LLow 2011
    © Eleni Hoefsloot
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    3FM Awards 2011
    © Arend Jan Hermsen
WO.
10 FEB
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Grote Zaal, 21:00 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 21 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 10 februari 2021.

Concert uitverkocht
De Jeugd Van Tegenwoordig in Paard is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
wo 10 feb
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG [nieuwe datum]
Paard, Den Haag

Tickets op Ticketswap

ticketswap

EXTRA INFORMATIE

De Jeugd van Tegenwoordig, liefkozend De Jeugd genoemd, is een Nederlandse hiphopgroep die de handen niet omdraait voor teksten zo droog als de maan en beats waarvan je gaat watertanden als een nijlpaard. In 2005 braken Willie Wartaal, Vjeze Fur, Faberyayo en vaste producer Bas Bron door met de mega hit ‘Watskeburt?!’ en sindsdien is de spreekwoordelijke beer los. We zijn inmiddels al flink wat jaren verder en de Jeugd is een vaste waarde in de Nederlandse muziekwereld. Ze staan veelvoudig op Pinkpop en Lowlands en behoren zelfs tot de line-up van Werchter. Inmiddels zijn er al een hele hoop albums afgeleverd met een flink aantal hits. Sterrenstof, Buma in m’n zak, Hollereer, Shenkie, Wopwopwop, De Formule, Manon… moeten we nog even doorgaan?

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Jeugd Van Tegenwoordig in Paard plaatsvindt.

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - 1/4 - 013 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Booch?-Festival 2006 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - 19/02 - Rotown Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Dauwpop 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Appelpop 2016 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 260 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws