concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Paard op WOENSDAG 10 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Vestrock 2013
    © Erik Knevelbaard
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013
    © Kaylee Verschure


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Jeugd Van Tegenwoordig in Paard) verplaatst naar zondag 03 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
10 FEB
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Grote Zaal, 21:00 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 25 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 10 februari 2021.

Concert uitverkocht
De Jeugd Van Tegenwoordig in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

De Jeugd van Tegenwoordig, liefkozend De Jeugd genoemd, is een Nederlandse hiphopgroep die de handen niet omdraait voor teksten zo droog als de maan en beats waarvan je gaat watertanden als een nijlpaard. In 2005 braken Willie Wartaal, Vjeze Fur, Faberyayo en vaste producer Bas Bron door met de mega hit ‘Watskeburt?!’ en sindsdien is de spreekwoordelijke beer los. We zijn inmiddels al flink wat jaren verder en de Jeugd is een vaste waarde in de Nederlandse muziekwereld. Ze staan veelvoudig op Pinkpop en Lowlands en behoren zelfs tot de line-up van Werchter. Inmiddels zijn er al een hele hoop albums afgeleverd met een flink aantal hits. Sterrenstof, Buma in m’n zak, Hollereer, Shenkie, Wopwopwop, De Formule, Manon… moeten we nog even doorgaan?

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 23/12 - Paard Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Lowlands 2023 - Zondag Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Opening poppodium P3 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Into The Great Wide Open 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Redbull Soundclash - 20/12 - HMH Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te ParkCity Live 2010
 
Bekijk alle 312 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws