concert: Kraantje Pappie in Parkstad Limburg Theaters op VRIJDAG 15 OKTOBER 2021

  • Kraantje Pappie
    Parkfeest Oosterhout 2013
  • Kraantje Pappie
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
VR.
15 OKT
KRAANTJE PAPPIE LIMBURGzaal, 20:00 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
Hoofdprogramma Kraantje Pappie

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 27 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 15 oktober 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kraantje Pappie in Parkstad Limburg Theaters
Tickets Kraantje Pappie:
vr 15 okt
Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
€ 25,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Alex van Zouwen – beter bekend als Kraantje Pappie – weet iedereen om zijn vinger te winden. Zijn driedelige albumreeks ‘Crane’ is een groot succes. Naast dat de albums een heel eigen geluid bevatten, bevat het ook verschillende gouden en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’. Gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP clubtour. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn, wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest – van festival tot bierschuur – glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Parkstad Limburg Theaters in Heerlen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kraantje Pappie in Parkstad Limburg Theaters plaatsvindt.

Foto's van Kraantje Pappie

Foto Kraantje Pappie te Appelpop 2014 Foto Kraantje Pappie te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Kraantje Pappie te Zo. Festival 2014 Foto Kraantje Pappie te Wantijpop 2019 Foto Kraantje Pappie te Bevrijdingsfestival Overijssel - 05/05 - Zwolle
 
Bekijk alle 146 foto's van Kraantje Pappie

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws