concert: Her Majesty - Are you ready for the country? in Goudse Schouwburg op DONDERDAG 08 APRIL 2021

  • Her Majesty
    Her Majesty - 5/01 - Wilminktheater
    © Hiske van Keulen
  • Her Majesty
    Her Majesty - 5/01 - Wilminktheater
    © Hiske van Keulen
DO.
08 APR
HER MAJESTY - ARE YOU READY FOR THE COUNTRY? Grote zaal, 20:00 uur Goudse Schouwburg, Gouda
2021
Hoofdprogramma Her Majesty

EXTRA INFORMATIE

Na het grote succes van hun voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills en Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty nu in de geschiedenis van de countryrock. De band speelt werk van pioniers als Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark. Ook countryrockhelden van een decennium later komen voorbij, zoals The Band, CCR en Grateful Dead. Muziek van eigentijdse artiesten als Wilco en The Jayhawks zal ook niet ontbreken. Een muzikale zoektocht naar de tumultueuze relatie tussen country en rock!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Goudse Schouwburg in Gouda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Her Majesty - Are you ready for the country? in Goudse Schouwburg plaatsvindt.

Foto's van Her Majesty

Foto Her Majesty te Her Majesty - 5/01 - Wilminktheater Foto Her Majesty te Her Majesty - 21/04 - Stadstheater de Bond Foto Her Majesty te Her Majesty - 5/01 - Wilminktheater Foto Her Majesty te Her Majesty - 07/10 - Paradiso Foto Her Majesty te Her Majesty - 5/01 - Wilminktheater Foto Her Majesty te Her Majesty - 21/04 - Stadstheater de Bond
 
Bekijk alle 29 foto's van Her Majesty

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws