concert: Her Majesty - Are you ready for the country? in Goudse Schouwburg op DONDERDAG 08 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Her Majesty
    Her Majesty - 5/01 - Wilminktheater
    © Hiske van Keulen
  • Her Majesty
    Her Majesty - 5/01 - Wilminktheater
    © Hiske van Keulen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Her Majesty - Are you ready for the country? in Goudse Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
08 APR
HER MAJESTY - ARE YOU READY FOR THE COUNTRY? Grote zaal, 20:00 uur Goudse Schouwburg, Gouda
2021
Hoofdprogramma Her Majesty

EXTRA INFORMATIE

Na het grote succes van hun voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills en Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty nu in de geschiedenis van de countryrock. De band speelt werk van pioniers als Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark. Ook countryrockhelden van een decennium later komen voorbij, zoals The Band, CCR en Grateful Dead. Muziek van eigentijdse artiesten als Wilco en The Jayhawks zal ook niet ontbreken. Een muzikale zoektocht naar de tumultueuze relatie tussen country en rock!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Foto's van Her Majesty

Foto Her Majesty te Back to the Rivers 2021 Foto Her Majesty te Her Majesty - 21/04 - Stadstheater de Bond Foto Her Majesty te Her Majesty - 21/04 - Stadstheater de Bond Foto Her Majesty te Her Majesty - 21/04 - Stadstheater de Bond Foto Her Majesty te Her Majesty - 27/03 - Stadsgehoorzaal Kampen Foto Her Majesty te Ribs & Blues 2022
 
Bekijk alle 44 foto's van Her Majesty

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws