concert: Crooners Night Club in Goudse Schouwburg op DINSDAG 16 FEBRUARI 2021

DI.
16 FEB
CROONERS NIGHT CLUB Kleine zaal, 20:30 uur Goudse Schouwburg, Gouda
2021
Hoofdprogramma Crooners Night Club

EXTRA INFORMATIE

De nachtclubs van Chicago, Las Vegas en New York waren ooit de artistieke wieg van bekende crooners als Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr. en Nat King Cole. Avond na avond gaven zij shows begeleid door orkesten van o.a. Count Basie, Duke Ellington en Quincy Jones. Beroemde songs uit het swingtijdperk, gecombineerd met sappige verhalen en stand-up comedy, waren de ingrediënten van deze shows.

‘Crooners Night Club’ brengt u terug naar het Las Vegas van de jaren 50, waar een jonge god en een oude rot elkaar ontmoeten voor radio opnames. De een kent het klappen van de zweep, de ander komt net kijken. De een leeft in het hier en nu, de ander in het verleden. Beiden claimen ze de Jazz, maar wie van de twee heeft gelijk? Stap in deze bevlogen wereld vol entertainment, filmsterren en de swingende muziek van het American songbook.

‘Crooners Night Club’: een gloedvolle avond met heerlijke muziek en de authentieke sfeer en intriges van toen. Muzikaal begeleid door het ‘Round Midnight Orchestra’, gebracht door jazzzanger Paul van Kessel en jazzzanger en presentator Thom Hoorweg.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Goudse Schouwburg in Gouda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Crooners Night Club in Goudse Schouwburg plaatsvindt.