concert: The Magic Of Motown in Podium Victorie op ZONDAG 03 OKTOBER 2021

ZO.
03 OKT
THE MAGIC OF MOTOWN Kornuit Zaal, 20:45 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma Magic Of Motown

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 03 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 03 oktober 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Magic Of Motown in Podium Victorie
Tickets The Magic Of Motown:
zo 03 okt
Podium Victorie, Alkmaar
€ 28,00 - 30,80

EXTRA INFORMATIE

Een avond gevuld met louter de absolute Motown klassiekers

Tijdloze klassiekers, glitter kostuums, indrukwekkende dansmoves en buitengewone muzikanten; de hit sensatie The Magic Of Motown komt naar Alkmaar! Dit adembenemend concert neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van artiesten als Marvin Gaye, Diana Ross en Stevie Wonder.

Met meer dan een miljoen bezoekers, waaronder de koningin van Engeland, kan gesteld worden dat de show een groot succes is in de Britse theaters. Bereid je voor op een avond gevuld met louter de absolute Motown klassiekers: 'Ain’t No Mountain', 'Signed Sealed Delivered', 'Grapevine', 'Get Ready', 'Dancing In The Streets', 'My Girl', 'Blame It On The Boogie', 'Uptight,' 'Endless Love', 'My Cherie Amor', 'All Night Long', 'Heatwave'; uitgevoerd met een volledige band en dansers.

Dit is een concert met staanplaatsen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Magic Of Motown in Podium Victorie plaatsvindt.