concert: Lewsberg in Paard

ZO.
04 OKT
LEWSBERG Grote Zaal, 20:30 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Lewsberg
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lewsberg in Paard
Tickets Lewsberg:
zo 04 okt
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 27 maart verscheen het tweede album van de Rotterdamse band Lewsberg, getiteld In This House. Dat nieuwe album kwam op een andere manier binnen dan het debuut. Harder qua geluid, maar menselijker van toon. Is de titel van openingsnummer Left Turn een waarschuwing aan de luisteraar, dat er niet voor de meest voor de hand liggende paden gekozen gaat worden?

Lewsberg is een vernoemd naar schrijver en mede-Rotterdammer Robert Loesberg, bekend van zijn roman Enige Defecten uit 1974. Dat is de grootste bron van inspiratie voor de band: de tegencultuur en grote-stads-cynisme van de jaren 60 en 70. Na de release van The Downer (EP/cassette) en 7″ single Non-fiction Writer in 2017, bracht Lewsberg het zelfgetitelde debuutalbum uit in april 2018.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lewsberg in Paard plaatsvindt.

Foto's van Lewsberg

Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018 Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018 Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018 Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Lewsberg

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws