concert: HAEVN in Paradiso op DONDERDAG 06 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (HAEVN in Paradiso) verplaatst naar donderdag 02 december 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
06 MEI
HAEVN Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma HAEVN

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 24 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 06 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

Met hun eigenzinnige ‘dreampop’ verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van debuutsingle ‘Finding out More’ en album ‘Eyes Closed’ heeft HAEVN niet stilgezeten. De EP ‘Symphonic Tales’ werd o.a. opgenomen met een groot strijkorkest. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun volgende stap naar het tweede album. Je zult worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden. Van der Meers stem is nog steeds het niet meer zo geheime wapen van HAEVN. Hij zingt dicht op de microfoon en kan met zijn ingetogenheid een grootse impact hebben.

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te Paaspop Schijndel 2017 - Zondag Foto HAEVN te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto HAEVN te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag Foto HAEVN te Haevn -23/02 - Paradiso Foto HAEVN te Haevn -23/02 - Paradiso Foto HAEVN te HAEVN / Indian Askin / The Brahms - 8/1 - Metropool
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws