concert: HAEVN in Paradiso

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
06 MEI
HAEVN Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma HAEVN

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 24 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 06 mei 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets HAEVN in Paradiso
Tickets HAEVN:
do 06 mei
Paradiso, Amsterdam
€ 28,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met hun eigenzinnige ‘dreampop’ verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van debuutsingle ‘Finding out More’ en album ‘Eyes Closed’ heeft HAEVN niet stilgezeten. De EP ‘Symphonic Tales’ werd o.a. opgenomen met een groot strijkorkest. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun volgende stap naar het tweede album. Je zult worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden. Van der Meers stem is nog steeds het niet meer zo geheime wapen van HAEVN. Hij zingt dicht op de microfoon en kan met zijn ingetogenheid een grootse impact hebben.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat HAEVN in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te HAEVN - 12/04 - Annabel Foto HAEVN te Appelpop 2016 Foto HAEVN te HAEVN / Indian Askin / The Brahms - 8/1 - Metropool Foto HAEVN te Bewilder - 20/11 - Altstadt Foto HAEVN te HAEVN - 12/04 - Annabel Foto HAEVN te HAEVN - 12/04 - Annabel
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws