concert: Metropole Orkest / De mooiste liedjes van Toon Hermans in De Domijnen op DONDERDAG 17 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
  • Michael Prins
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Metropole Orkest / De mooiste liedjes van Toon Hermans in De Domijnen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
17 DEC
METROPOLE ORKEST / DE MOOISTE LIEDJES VAN TOON HERMANS 19:00 uur De Domijnen, Sittard
2020

EXTRA INFORMATIE

Dit jaar is het twintig jaar geleden dat Toon Hermans overleed. Met een keur aan zangers brengt het Metropole Orkest Toons mooiste en ontroerendste liedjes. Van 24 rozen tot Lente me en Als de liefde niet bestond: ze komen allemaal voorbij. Gezongen door Lissa Meyvis, Tommie Christiaan en Michael Prins.

Een man van het volk
Toon Hermans’ gloriedagen waren de jaren na de oorlog, de jaren vijftig en zestig waarin aan een nieuwe toekomst werd gebouwd. Zijn liedjes gingen over appelmoes en een gehaktbal, en over een ballonnetje dat danste in de wind. Een mild gezinde taalvirtuoos, een man van het volk. Bij zijn overlijden schreef de Volkskrant: ‘Hermans sprak de taal van de gewone man. In al zijn liedjes gebruikte hij eigenlijk maar vier woorden: ik hou van jou.’

Foto's van Metropole Orkest, Michael Prins, Tommie Christiaan

Foto Metropole Orkest te Kovacs & Metropole Orkest - 19/12 - TivoliVredenburg Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
 
Bekijk alle 15 foto's van Metropole Orkest
Bekijk alle 32 foto's van Michael Prins

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws