concert: Flying Colours in Merleyn op VRIJDAG 30 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Flying Colours in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
30 APR
FLYING COLOURS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Flying Colours

EXTRA INFORMATIE

Afgewisseld met breekbare melodieën, shoegaze-sound die doet denken aan Ride, My Bloody Valentine, Teenage Fanclub en Dinosaur Jr. De band bestaat uit een frontman en frontvrouw die allebei die de zang afwisselen. Luister maar eens naar nummer zoals ‘1987’, een nummer wat smakelijk doordendert. De band toerde met bands als The Jesus & Mary Chain, The Black Angels, Brian Jonestown Massacre, A Place To Bury Strangers. Hun nieuwe album ‘Fantasy Country’ zal voor de zomer verschijnen en de single ‘Goodtimes’ is alvast een fijne voorbode.

“A heady balm of smeared guitar textures and sharp pop” – Stereogum

“The type of gut-punch shoegaze that’s bound to appeal to many” – The Line of Best Fit

“Sparse and ethereal in sound but with a harsh, cutting edge reminiscent of Seattle’s finest from the late eighties/early nineties” – Drowned in Sound

Gerelateerd nieuws