concert: Malford Milligan & The Southern Aces in Effenaar op ZONDAG 11 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Malford Milligan & The Southern Aces
    Ribs & Blues 2022
    © Filip Heidinga


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Malford Milligan & The Southern Aces in Effenaar) verplaatst naar zondag 26 september 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
11 APR
MALFORD MILLIGAN & THE SOUTHERN ACES Kleine zaal, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 18 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 11 april 2021.

EXTRA INFORMATIE

Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul iconen als Otis Redding en Al Green. Geboren als albino in Taylor, Texas op 29 maart 1959, hadden de raciale spanningen in zijn jeugd een dubbele impact. In 1981 brak hij zijn studie sociologie aan de Universiteit af ten gunste van de muziek. Milligan hoopte het studeren een jaar later weer op te kunnen pakken maar het liep anders.

Tijdens de wekelijkse jamsessies in de muziekclub Antone’s viel Milligan op. Hij speelde o.a. bij Stevie Ray Vaughan’s Double Trouble, The Boneshakers en richtte succesvolle Texaanse allstar-band Storyville op. De muziek is intens, dansbaar en energiek. Malford Milligan en zijn backing band ’The Southern Aces’ staan garant voor een avondje topvermaak.

Foto's van Malford Milligan & The Southern Aces

Foto Malford Milligan & The Southern Aces te Ribs & Blues 2022 Foto Malford Milligan & The Southern Aces te Ribs & Blues 2022 Foto Malford Milligan & The Southern Aces te Ribs & Blues 2022 Foto Malford Milligan & The Southern Aces te Ribs & Blues 2022
 
Bekijk alle 4 foto's van Malford Milligan & The Southern Aces

Gerelateerd nieuws